Soms niet zo lekker in je vel? Zit je outfit niet helemaal zoals je gehoopt had? Of heb je een belangrijke date of feest op de planning staan? Dan hebben wij ‘de’ tips voor jullie even op een rijtje gezet. 

Slanker lijken door je kledingkeuze doe je zo 

Vermijd drukke en kleine motieven op je kleding, zeker omdat dit je juist breder laat lijken dan dat je eigenlijk bent. Wellicht dat je wel eens van het ‘strepen issue’ gehoord hebt? Strepen die horizontaal lopen laten je inderdaad niet slanker lijken, terwijl verticale strepen juist het tegenovergestelde doen! Het zorgt ervoor dat je juist langer lijkt en dus ook slanker. Veel mensen zijn ook nog steeds overtuigd dat oversized kleding de oplossing is, maar niets is minder waar. Draag de kleding in je eigen maat en ga ook zeker niet kijken naar iets dat kleiner valt omdat je niet wilt toegeven aan je eigen maat. Tenslotte zal niemand naar je truimaat kijken! 

Beetje valsspelen mag! 

Uiteraard hebben we door de jaren heen onze oplossingen met een beetje hulp ook wel ontdekt. Een mooi voorbeeld daarvan is corrigerend ondergoed, ook wel shapewear genoemd, het is ondergoed gemaakt uit een sterke stof die strak om je lichaam heen zit. Het zorgt ervoor dat je onderkleding een mooie pasvorm krijgt zonder randjes of naden die zichtbaar zijn. Hierdoor voel jij je extra zelfverzekerd! Een uitstekende oplossing dus.  

Waarom zou ik corrigerend ondergoed dragen? Het belangrijkste is dat het niks te maken heeft met je te dik voelen! Het idee is juist dat de vetjes en rolletjes niet op de verkeerde plek gaan vallen. Je lichaam krijgt een perfecte natuurlijke uitstraling doordat er geen randjes of naden zichtbaar zijn. Uiteraard zitten er nog zoveel meer pluspunten aan, zoals een platte buik, extra ondersteuning en vorming op de juiste plaats. Wel is het belangrijk dat je het altijd in je eigen maat draagt om te voorkomen dat het oncomfortabel wordt. Door het op de juiste maat te kopen, weet je zeker dat alles op de juiste manier ‘’geshaped’’ wordt. Weet je het niet zeker? Neem je favoriete jurkje mee naar de winkel! Zo weet je altijd zeker dat het goed zit en ben jij helemaal klaar voor een stralende dag.

Tip van de sluier 

Buiten de vele kleding tips en tricks zijn er natuurlijk ook nog andere opties die je zouden helpen bij een betere uitstraling. Buiten dat sporten en op je eten letten een wel bekende oplossing is. Helpt het natuurlijk ook heel erg hoe je houding is. Zorg dat je er niet altijd bij staat als een zoutzak, maar sta lekker rechtop met je kin een beetje omhoog. Je zult zien dat je dit ook al een fijner gevoel geeft.  

Cosmetische behandelingen 

Wanneer je niet helemaal tevreden bent met je looks, bijvoorbeeld je hebt wallen onder je ogen, dan is het mogelijk om een cosmetische behandeling te ondergaan om deze punten aan te pakken. Je zult zeker blij zijn wanneer je de resultaten ziet voor de cosmetische behandelingen die mogelijk zijn. Vaak worden fillers of botox gebruikt om de cosmetische puntjes op de i te zetten. Naast de niet-operatieve behandelingen, zijn er natuurlijk ook nog de operatieve behandelingen, zoals de facelift. Dit zijn behandelingen waarvan de hersteltijd aanzienlijk is. Vaak zijn vergelijkbare resultaten te behalen met niet-operatieve behandelingen. 

Blijf onze site volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en tips op het gebied van lifestyle, gezondheid en cosmetica. We houden je op de hoogte.