Wie lukt het tegenwoordig nog om elke dag voldoende vitamines mineralen, eiwitten, koolhydraten en vetten binnen te krijgen in een uitgebalanceerde hoeveelheid ? Bijna niemand meer. Als mensen er al genoeg van binnenkrijgen is het al snel te veel waardoor ze dikker worden. Probeer dan eens de producten van Herbalife

Uitgeputte grond

Er is veel mis met de huidige maatschappij. Er leven teveel dieren op één stuk grond waardoor veel producten snel moeten worden geproduceerd om al het vee te voeden. Dit gaat ten koste van de voedingsbodem. De grond raakt uitgeput en alle voedingsstoffen die planten zo hard nodig hebben raken uitgeput. Dit betekent ook dat ons voedsel niet de voedingsstoffen meer bevat die het 20 of 40 jaar geleden wel bevatte.

Vind je ook niet dat een aardbei of een komkommer vooral naar water smaakt ? Dit is het gevolg daarvan. Deze producten die eigenlijk allemaal belangrijke mineralen dienen te bevatten bestaan nu nog voornamelijk uit water.

Voedingssupplementen

Je ontkomt er daarom tegenwoordig niet meer aan. Wil je gezond blijven en zeker weten dat je gewoon nog alles binnenkrijgt dan is er nog maar één keuze en dat is het gebruik van extra voedingssupplementen. Je kan dan kiezen voor éénzijdige supplementen zoals extra Vitamine D of C of je kiest voor een multivitamine. Maar welke voedingssupplementen doen nu wat ze beloven ? Herbalife is een uitstekend product en al meer dan 40 jaar toonaangevend op de markt.

In balans blijven

Wil je meer dan slechts extra vitamines en mineralen innemen voor je extra dagelijkse behoefte, dan kan je met Herbalife ook in balans komen en blijven. De maaltijdvervangers zijn volwaardige producten met minder calorieën. Als je je normale maaltijden hiermee vervangt verminder je het aantal calorieën, maar blijf je toch energiek. Zo zal je op termijn gewicht verliezen en afvallen.