Blijvend in balans

Gezondheids tips

MASSAGE THAI IN AMSTERDAM

Een Thai massage in Amsterdam nodig? Masseuses nemen uitgebreid de tijd voor uw massage. Een stoomcabine, een traditionele massage of een aromamassage nodig om tot rust te komen? Neem een kijkje op thaithara.nl/

WIL JIJ MEER SPORTEN?

Kom dan sporten bij Your Health de leukste en gezelligste sportschool in Almere!

ORTHODONTIST ZOETERMEER

Ook voor mensen die een orthodontist zoeken geven we graag advies. De beste ortho van Zoetermeer is Wereldlach. Zij nemen de tijd voor hun patiënten en de resultaten zijn verbluffend.

TANDARTS IN DE RIVIERENBUURT VAN AMSTERDAM

Ben je op zoek naar een tandarts in de Rivierenbuurt van Amsterdam? Tandartsrivierenbuurt.nl heeft ruimte en neemt nieuwe patiënten aan.

HELP MEE TEGEN KANKER

Kanker kost nog steeds veel mensen het leven. Daarom is onderzoek naar kanker zo belangrijk. Overweeg een donatie aan het WKOF – Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

HELP MEE TEGEN KANKER

Wil jij ook graag meehelpen bij het onderzoek naar kanker? Overweeg dan een donatie te doen aan het WKOF

ZONDER ANGST NAAR DE TANDARTS

De mondhygieniste in amstelveen van AH Tandartsen stelt u op uw gemak zodat er een pijnloze fijne behandeling kan plaatsvinden

HELP MEE TEGEN KANKER

Kanker kost nog steeds veel mensen het leven. Daarom is onderzoek naar kanker zo belangrijk. Overweeg een donatie aan het WKOF – Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

HELP MEE TEGEN KANKER

Wil jij ook graag meehelpen bij het onderzoek naar kanker? Overweeg dan een donatie te doen aan het WKOF

GOLDEA HEALTH

We raden je van harte aan om een kijkje te nemen op de website van Goldea Health. Zij zijn specialist in natuurlijke voedingssupplementen.

RACEFIETSEN

Ben je op zoek naar een prettige en goede racefiets? Kijk dan op de website van De Haan Wielersport voor een racefiets van het merk Bianchi.

HOLISITSCHE CHIROPRACTOR

Bij Solar Chiropractic gaan we verder dan het oplossen van lichamelijke klachten. Door middel van holistische chiropractie krijg je weer een betere connectie met jezelf, omdat de balans in het lichaam en de geest weer gestimuleerd wordt. Solar Chiopractic is gevestigd in Amsterdam en Delft.

VEILIG BLIJVEN ZWEMMEN

Als je ook op latere leeftijd fit wilt blijven, dan is zwemmen de ideale vorm van trainen, omdat je minder zwaartekracht hebt. Functioneel zwemmen leer je door zwemles Voorhout . Ook voor ouderen is zwemles nemen namelijk mogelijk.

zorgverzekering vergelijken

TANDARTS BOS EN LOMMER

Met een goede mondzorg, zorgt u ervoor dat u zo min mogelijk gaatjes en andere tand- en mondproblemen krijgt. Ga langs Tandarts Bos en Lommer voor uw periodieke controle. We raden aan minimaal 2x per jaar op controle te komen.

TANDARTSENPRAKTIJK RIDDERKERK

De specialisten van tandartsenpraktijk Ridderkerk helpen dagelijks mensen in Ridderkerk en omgeving. Schrijf je gelijk online in. Er is ruimte voor nieuwe inschrijvingen.

HYGIËNEPAPIER

Hygiënepapier is de nieuwe standaard voor het schoon- en droogmaken van je handen. Alleen op deze manier voorkom je kruisbesmettingen van mensen door het gebruik van bijvoorbeeld dezelfde handdoeken.

ERP SYSTEEM VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

In de gezondheidszorg is een ERP systeem het aanschaffen waard. Voordelen zoals beveiliging van gegevens, geautomatiseerde werkzaamheden en een centrale database lees je op de website van ERPoverzicht.nl.

GEZOND KAN OOK LEKKER ZIJN

Veel mensen denken bij gezond eten direct aan iets dat niet lekker is. Met herbalife nutrition heb je dat probeem niet! Probeer het zelf eens.

HOUD JEZELF EN JE VOEDING IN BALANS

Een gebalanceerd eetpatroon hebben is een moeilijke opgave. Maar gelukkig maakt Herbalife het een stukje makkelijker voor je.

DUURZAME CATERING

Heb je een duurzame catering nodig? Dan kun je kiezen voor Jasperscateringcompagny . Zij verzorgen duurzame catering voor feesten en partijen. De catering wordt duurzaam gemaakt door middel van verse producten, eerlijke ingrediënten en de producten worden vooral gekocht bij lokale boeren.

TRAININGEN

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Stagneren is achteruitgang en daarom kan het verstandig zijn trainingen te volgen. Je kunt bijvoorbeeld leiderschapstrainingen volgen.

STRIJD TEGEN KANKER

Kanker is een vreselijke ziekte. Daarom is onderzoek naar kanker zo belangrijk. Overweeg een donatie aan het https://www.wkof.nl/.

BLIJF GEZOND

Gezond leven is goed voor je lichaam. Je blijft langer fit en zit lekkerder in je vel. Gezond eten is bijvoorbeeld sushi Eindhoven . Hier kun je sushi eten die gezond voor je zijn.

ZORG VOOR JE GEBIT

Goede zorg voor je gebit is belangrijk. Ga daarom regelmatig naar de tandarts toe. Heb je nog geen tandarts? Ga dan eens naar Tandartspraktijk Nijcare om een goede tandarts te vinden.

UITVAART

Als iemand is overleden, dan wil je de uitvaart zo goed mogelijk geregeld hebben. Je kunt dit laten doen door Stutjeuitvaartzorg Zij helpen je bij het doorlopen van elke stap

TANDARTS

Een goede tandarts hebben is belangrijk. Ze zorgen voor je gebit en laten je weer stralend lachen. Een goede tandarts zit bijvoorbeeld in Tandarts Voorburg

Gezondheid

Als je op je gezondheid wilt letten, dan is het belangrijk om goed te blijven bewegen. Een fitness plaat kan je hierbij helpen. Voor een fitness plaat kun je kijken op invitalisbenelux.com/nl/.

Gevoelige tanden

Heb je last van gevoelige tanden? Dan kan dit zeer vervelend zijn. Je kunt een aantal natuurlijke middelen gebruiken die de gevoelige tanden verminderen. Kijk voor meer informatie eens op https://tandartsenkliniek.nl/.

Ontdek Invisalign bij Verwijspraktijk Amsterdam

Ontdek hoe Invisalign-beugels kunnen helpen bij het bereiken van een prachtige glimlach bij Verwijspraktijk Amsterdam. Bezoek de Invisalign Amsterdam pagina voor meer informatie over deze moderne orthodontische oplossing.

Balans is belangrijk

Mentale gezondheid is bijna net zo belangrijk als geestelijke gezondheid. Hierbij hoort ook je gebit. Tandarts den Haag helpt je daarbij.

Colonhydrotherapie

Dit wordt ook wel darmspoeling genoemd. Het heeft een zuiverend en diepgaand effect op de dikke darm.

Over ons

Lees snel verder op onze site voor meer informatie over in balans blijven.

Contactgegevens

Via info @ blijvend-in-balans.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden