Massage thai in Amsterdam

Een Thai massage in Amsterdam nodig? Masseuses nemen uitgebreid de tijd voor uw massage. Een stoomcabine, een traditionele massage of een aromamassage nodig om tot rust te komen? Neem een kijkje op thaithara.nl/

Wil jij meer sporten?

Kom dan sporten bij Your Health de leukste en gezelligste sportschool in Almere!

Orthodontist Zoetermeer

Ook voor mensen die een orthodontist zoeken geven we graag advies. De beste ortho van Zoetermeer is Wereldlach. Zij nemen de tijd voor hun patiënten en de resultaten zijn verbluffend.

Tandarts in de Rivierenbuurt van Amsterdam

Ben je op zoek naar een tandarts in de Rivierenbuurt van Amsterdam? Tandartsrivierenbuurt.nl heeft ruimte en neemt nieuwe patiënten aan.

Help mee tegen kanker

Kanker kost nog steeds veel mensen het leven. Daarom is onderzoek naar kanker zo belangrijk. Overweeg een donatie aan het WKOF – Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Help mee tegen kanker

Wil jij ook graag meehelpen bij het onderzoek naar kanker? Overweeg dan een donatie te doen aan het WKOF

Zonder angst naar de tandarts

De mondhygieniste in amstelveen van AH Tandartsen stelt u op uw gemak zodat er een pijnloze fijne behandeling kan plaatsvinden

Help mee tegen kanker

Kanker kost nog steeds veel mensen het leven. Daarom is onderzoek naar kanker zo belangrijk. Overweeg een donatie aan het WKOF – Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Help mee tegen kanker

Wil jij ook graag meehelpen bij het onderzoek naar kanker? Overweeg dan een donatie te doen aan het WKOF

Goldea Health

We raden je van harte aan om een kijkje te nemen op de website van Goldea Health. Zij zijn specialist in natuurlijke voedingssupplementen.

Racefietsen

Ben je op zoek naar een prettige en goede racefiets? Kijk dan op de website van De Haan Wielersport voor een racefiets van het merk Bianchi.

Holisitsche chiropractor

Bij Solar Chiropractic gaan we verder dan het oplossen van lichamelijke klachten. Door middel van holistische chiropractie krijg je weer een betere connectie met jezelf, omdat de balans in het lichaam en de geest weer gestimuleerd wordt. Solar Chiopractic is gevestigd in Amsterdam en Delft.

Veilig blijven zwemmen

Als je ook op latere leeftijd fit wilt blijven, dan is zwemmen de ideale vorm van trainen, omdat je minder zwaartekracht hebt. Functioneel zwemmen leer je door zwemles Voorhout . Ook voor ouderen is zwemles nemen namelijk mogelijk.

zorgverzekering vergelijken

Tandarts Bos en Lommer

Met een goede mondzorg, zorgt u ervoor dat u zo min mogelijk gaatjes en andere tand- en mondproblemen krijgt. Ga langs Tandarts Bos en Lommer voor uw periodieke controle. We raden aan minimaal 2x per jaar op controle te komen.

Tandartsenpraktijk Ridderkerk

De specialisten van tandartsenpraktijk Ridderkerk helpen dagelijks mensen in Ridderkerk en omgeving. Schrijf je gelijk online in. Er is ruimte voor nieuwe inschrijvingen.

Hygiënepapier

Hygiënepapier is de nieuwe standaard voor het schoon- en droogmaken van je handen. Alleen op deze manier voorkom je kruisbesmettingen van mensen door het gebruik van bijvoorbeeld dezelfde handdoeken.

ERP systeem voor de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is een ERP systeem het aanschaffen waard. Voordelen zoals beveiliging van gegevens, geautomatiseerde werkzaamheden en een centrale database lees je op de website van ERPoverzicht.nl.