Blijvend in balans

Parenmassage of vierhandenmassage?

Geplaatst op

Wat is er beter dan een professionele massage van topkwaliteit te krijgen en je daarna ontspannen, kalm en verjongd te voelen? Het delen van de ervaring met een vriend(in) of een belangrijke andere.

Hoewel veel massagesalons een dienst op twee personen tegelijk een “parenmassage” noemen, is het niet alleen beperkt tot mensen in romantische relaties. Zeker, het is een geweldige “date-night” ervaring, maar het kan ook een perfecte “girls night out” activiteit zijn of gewoon een geweldige manier om te ontspannen met een vriendin na een lange week op het werk. Daarom wordt het ook vaak een “vierhandenmassage” genoemd.

Waarom een massage voor koppels?

Als je een partner hebt, gebruik je een vierhanden massage massage als een gedeelde ervaring die helpt om beiden op hetzelfde (ontspannen) niveau te komen. Massage is een geweldige manier om de stress van het moderne leven op te lossen, en verbinding maken met elkaar is oneindig veel gemakkelijker wanneer jullie beiden in een open, ontspannen en rustige staat zijn.

Overweeg om massage de eerste stap van een dag of avond te maken met je partner. Misschien vindt je dat het de kwaliteit van jullie tijd samen drastisch verbetert.

Een van de redenen hiervoor is de eenvoudige biologie – massage geeft stemmingsbevorderende chemicaliën in de hersenen vrij die positieve emoties produceren en tegelijkertijd de hoeveelheid biologische markers in het lichaam verminderen die stress en pijn veroorzaken.

Als je je los, tevreden en open voelt, zult je jezelf waarschijnlijk meer verbonden voelen.

Parenmassage voor niet-koppels

De massage van een koppel is niets meer dan twee personen die massages krijgen op aparte tafels door twee verschillende massagetherapeuten in dezelfde kamer. Je kunt ook gaan voor een stoelmassage. Voor sommigen is massage het beste zonder de afleiding van een ander in de kamer. Dat betekent echter niet dat je niet tegelijkertijd van de ervaring kunt genieten. Boek gewoon twee individuele sessies, en maak na afloop van de respectievelijke sessies weer verbinding. Het beste deel van de parenmassage is de gedeelde ervaring, dus profiteer van de tijd met een vriend of partner en geniet samen van de ontspanningservaring.

Gerelateerde berichten

Bespaar tijd bij de tandarts door middel van CEREC

Er is een nieuwe ontwikkeling in de tandartswereld die voor zowel de tandartsen zelf als voor jou grote voordelen biedt. Het is namelijk al vervelend...

Lees meer

Over ons

Lees snel verder op onze site voor meer informatie over in balans blijven.

Contactgegevens

Via info @ blijvend-in-balans.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden