Blijvend in balans

Eindelijk van de hoofdpijn af: door een ooglidcorrectie

Geplaatst op

Er zijn mensen die werkelijk al van alles geprobeerd hebben om van hun onverklaarbare hoofdpijn af te komen: nieuwe kussens, nieuw matras, een massage, meditatie en meer lichaamsbeweging. Op een geven moment lazen ze over hoofdpijn die komt door hangende oogleden en toen ging hen een lichtje op. In deze blog nemen we je mee langs de medische oplossing voor hoofdpijn door hangende oogleden: de ooglidcorrectie. Doe snel je voordeel met deze medische oplossing! 

Medische noodzaak correctie ooglid

Het bovenste ooglid kan door de loop van jaren gaan hangen. Dit is een natuurlijk proces. Sommige mensen hebben hier meer last van dan andere. Je kunt er iets aan laten doen, namelijk door een correctie van het bovenste ooglid. Je gaat dan naar een kliniek of ziekenhuis die dit soort operatie uitvoert en kan vaak dezelfde middag al weer naar huis toe. Natuurlijk heb je wel te maken met een herstelperiode: deze is ongeveer 2 weken het meest intensief. Daarna gaat het herstel door. Na enkele maanden zijn de resultaten van de ooglidcorrectie optimaal.

Vergoeding

In tegenstelling tot de correctie van het onderste ooglid, wordt die van het bovenste wel vergoed. Waarom is dit? Dat komt door het feit dat er medische redenen moeten zijn voor een vergoeding. Dat is bij het bovenste wel, maar bij het onderste ooglid meestal niet het geval. Wanneer een ooglidcorrectie alleen esthetisch gemotiveerd is, zoals bij het onderste ooglid, dan draai je zelf op voor de medische kosten.

Andere cosmetische behandelingen

Er zijn andere populaire cosmetische behandelingen die vaak samen of na een ooglidcorrectie gedaan worden: wenkbrauwlift en een facelift. Bij deze behandelingen wordt altijd overtollige huid en vet verwijderd. Daarna wordt de huid omhoog getrokken, zodat deze weer strakker is. Bij de ogen is dit erg fijn, want zo lees je fijner en zijn je ogen niet zo snel moe.

Conclusie

De ooglidcorrectie is een esthetische behandeling die in een gedegen gedaan moet worden. Zoek altijd een ervaren arts die de behandeling zelf uitvoert en niet een van zijn assistenten dit laat doen. Lees recensies over een kliniek waar je de ooglidcorrectie wilt laten doen.

Meer zien?

Op onze site vind je tal van interessante teksten over uiteenlopende onderwerpen. Voordelen van lekker bewegen bijvoorbeeld. Leer waar je wierrook voor kunt gebruiken.

Gerelateerde berichten

Water Zuiveren in Nederland: Hoe Kies je het Ideale Waterfilter?

Water is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken het om te drinken, koken, schoonmaken en nog veel meer. Het is daarom van...

Lees meer

Over ons

Lees snel verder op onze site voor meer informatie over in balans blijven.

Contactgegevens

Via info @ blijvend-in-balans.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden