Blijvend in balans

Hoe maak je je vriendin blij? Paar tips om punten te scoren!

Geplaatst op

Er zijn een aantal dingen die je vriendin erg leuk vindt om te doen. Het is belangrijk dat je ze op het juiste moment doet. In deze blog nemen we je mee langs een aantal tips waarmee jij goede sier kunt maken bij je vriendin. Lees snel verder en pas de leukste tips snel in de praktijk toe.

Chocolade

Als er een ding is waar je vriendin blij van wordt is het wel een dikke reep chocolade. Met name als ze een beetje chagrijnig is, bijvoorbeeld op maandagavond. Wanneer je haar dan trakteert op iets zoets, is het alsof je als Marco van Basten met een prachtige omhaal het winnende doelpunt op een WK-finale scoort. Haar humeur klaart op en je zult samen een gezellige avond hebben 😉.

Bloemen en planten

Het een sluit het ander niet uit. Die regel gaat voor veel dingen in de wereld op. Zo geldt het ook voor bloemen en planten. Je kunt deze zo prachtig combineren met een heerlijk stuk chocolade. Dan is je verrassing bijna perfect… we zeggen bijna, omdat er meer mogelijkheden zijn. We zijn zeer voor de combinaties. 1+1=3. De som is meer dan de losse waarde.

Verrassingsuitje

Wanneer je stap 1 en 2 combineert met deze 3e stap dan weet je zeker dat je scoort, maar niet op punten, maar met een “knock out”, in overdrachtelijke zin bedoelen we dan natuurlijk…. Neem je vriendin mee naar iets leuks om samen plezier te maken. Voorbeelden daarvan kunnen zijn:

  • Een hotel
  • Een stedentrip
  • Lekker uit eten
  • Een wandeling in het bos
  • De dierentuin
  • Schaatsen

Kleine dingen

Het zijn de kleine dingen die het doen. Het gaat erom dat je los van alle leuke dingen ook je vriendin helpt met zaken die minder leuk zijn, zoals huishoudelijke klusjes of dingen overneemt van haar waar ze van baalt dat ze ze moet doen. Het motto is: “Only a king can properly serve a queen.”

Meer ontdekken?

Op onze site leer je hoe jong bewegen voordelen brengt en hoe koffie wordt gemaakt. Lekker veelzijdig dus. Ontdek meer, leer meer, weet meer en lach meer!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees snel verder op onze site voor meer informatie over in balans blijven.

Contactgegevens

Via info @ blijvend-in-balans.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden